Je eigen advertentie website starten

Een advertentie website op een goedkope wijze realiseren kan met behulp van een marktplaats script. Hier leest u meer over de mogelijkheden die een marktplaats PHP script u biedt. U hoeft zelf niet meer te programmeren op het moment dat u een marktplaats CMS script gebruikt. Dikwijls gaat men met een eigen advertentie website aan de slag om online inkomsten te genereren. Online inkomsten generen is op verschillende wijzen mogelijk met een marktplaats script.

Het artikel Begin uw eigen advertentie website wijst u op een geschikt marktplaats PHP script. Aan de extra mogelijkheden bij het plaatsen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. Verder is een rubriek zo in te stellen dat er voor de advertentieplaatsing in die rubriek betaald moet worden. U kunt met uw advertentie website verschillende betaalmethoden ondersteunen. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

U krijgt daarnaast de mogelijkheid om gemakkelijke banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense toevoegen aan uw website. Verder kunt u simpel affiliate banners aan uw marktplaats website aanmaken in het geval dat u dat wilt. Banners kunnen worden afgewisseld indien u dat wilt.

Bij de ontwikkeling van het marktplaats PHP script is tevens rekening met zoekmachines gehouden. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u gedurende de installatie op. Deze zijn later met behulp van de beheeromgeving gemakkelijk te wijzigen, in het geval dat de behoefte daarvoor ontstaat. Verder kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.