Je advertentie website makkelijk beginnen

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Je eigen marktplaats maken door. Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

U kunt het zo instellen dat uw eigen marktplaats een platform voor adverteerders wordt, waaraan u geld verdient. Door het simpele aanmeldformulier op uw advertentie website is het aanmelden vrij eenvoudig. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Dit account kan gebruikt worden voor het aanmaken en wijzigen van advertenties. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Het is mogelijk om per rubriek de meta keywords en description in te vullen voor de zoekmachines. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Op de pagina waarop een advertentie wordt weergegeven, is ook een reactieformulier zichtbaar. Met 1 muisklik haalt u dat formulier tevoorschijn. Daarbij wordt gelet op eventuele spam inhoud. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. Verder kan er geboden worden op advertenties. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. U kunt verder nog banners bovenaan en onderaan de site plaatsen. Een extra inkomen met affiliate marketing kan zo worden opgebouwd.