Hulpmiddelen voor site bouwen

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Een CMS systeem is middels de link CMS definitie eenvoudig te bemachtigen. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. Er wordt u verder gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. U kunt met dit account inloggen op de beheergedeelte en beheerderstaken uitvoeren.

U kunt erg simpel nieuwe formulieren plaatsen op uw site. Uit welke velden een formulier bestaat, bepaalt u helemaal zelf. Zo kunt u verschillende soorten formulieren plaatsen. U kunt per veld bepalen of het een noodzakelijk veld is. Middels e-mail ontvangt u de ingezonden formulieren. Waar een formulier naar toe moet worden verzonden, is per formulier in te stellen. Wilt u de verschillende formulieren dus op verschillende e-mailadressen ontvangen, dan is dat gemakkelijk te doen.

Uiteraard biedt de aanbieder de optie om eerst een demo te bekijken. U kunt zo een indruk van het CMS pakket krijgen. En beslissen of u het wilt kopen of niet.