Hoe kun je een volledige advertentiesite starten?

Zou u graag een advertentiesite starten? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. Hoe lang een advertentie zichtbaar blijft, kunt u dan zelf instellen. Een advertentie wordt na de door u ingestelde termijn gedeactiveerd. De advertenties kunnen binnen verschillende rubrieken worden ingedeeld.

Meer hierover is te lezen op de website advertentie website. Na het lezen van dat artikel weet u waar een zeer degelijk script kan worden aangeschaft. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. De website geeft u de mogelijkheid om online geld te verdienen.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. U kunt opgeven hoeveel afbeeldingen er bij een advertentie geplaatst mogen worden. U kunt instellen naar welk formaat een foto moet worden omgezet bij plaatsing. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Er is een tarief voor deze aanvullende opties te rekenen. Er zal voor verschillende betaalproviders ondersteuning zijn.