Hoe bouw ik een startpagina

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Het geeft u de optie om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Een eigen startpagina website beginnen is tevens nog een interessante mogelijkheid. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Tevens kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. De kosten kunt u er op deze slimme weer uithalen. Het toevoegen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Er bestaan verschillende RSS feeds die u zeer eenvoudig aan uw website toevoegt. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Er is een grote kans dat het werken met een startpagina script geen problemen oplevert voor u. De pagina Eigen startpagina voorziet u van de benodigde informatie. Het installeren is niet enorm lastig. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Een ideale oplossing voor mensen met nauwelijks verstand van HTML en CSS. Het script is gemaakt in de scriptingtaal PHP. Bezoekers kunnen via een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om zelf een startpagina aan te maken. Verder kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Ook is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Daarnaast kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Bovendien is een Google Adsense blokje aanmaken geen enkel probleem. U kunt diverse kanten op met een eigen startpagina website.