Het opzetten van uw nieuwe portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor amper geld reeds aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. De links worden vaak geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Via het artikel Startpagina aanmaken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men tevens het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het enorm eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een nieuwe banner is enorm simpel.