Het opzetten van je eigen startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor weinig geld al aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan daarbij zeer nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het beheer van uw website kunt u na de installatie makkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan via de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Een andere optie is het aanmaken van banners. U kunt ook affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.