Het bouwen van uw eigen portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Portaalsite beginnen tips kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het plaatsen van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Met behulp van het beheergedeelte past men een dochterpagina behoorlijk makkelijk aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarnaast plaatst u zeer simpel banners op uw site. Het toevoegen van een nieuwe banner is erg simpel.