Het bouwen van een moderne startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. De pagina Het bouwen van uw nieuwe startpagina website bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan enorm makkelijk middels het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Daar zijn diverse opties voor. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. Het is erg makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.