Het beginnen van een nieuwe portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Middels het artikel Eigen startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina mag men tevens het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Met behulp van het beheergedeelte past men een dochterpagina heel makkelijk aan. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Tevens plaatst u uiterst simpel banners op uw site. Een nieuwe banner aanmaken is uiterst gemakkelijk te doen.