Gemakkelijk uw favoriete sites online op een rijtje

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Op goede startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.