Gemakkelijk uw bookmarks op een rijtje

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina eigen startpagina te vinden. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.