Gemakkelijk een uitgebreide portaal site oprichten

U kunt op een eigen startpagina website de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen. Op deze wijze kan online extra geld worden verdiend door u. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Een homepage link en een link vanaf een gewone pagina zijn afzonderlijk instelbaar qua prijs. Met het script is zowel Targetpay als Mollie als betaalprovider in te stellen. Zowel Mollie als DigiWallet bieden meerdere betaalmethoden aan.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Makkelijk een eigen startpagina website realiseren een aanrader. U kunt de links in het artikel gebruiken om naar de pagina met productinformatie rondom het script te navigeren. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. De betaalwijzen waarop betaald kan worden hierbij, kunt u straks zelf met het script ook aanbieden.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Met behulp van dit account kan een eigen startpagina aangemaakt worden op de website. Ook kunnen met dit account veranderingen worden doorgevoerd aan de eigen startpagina. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U kunt meerdere banners koppelen binnen een banner groep. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.