Gemakkelijk een moderne portaal site oprichten

Houdt u zich bezig met linkbuilding en bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Als u nog geen startpagina website heeft is het een goed idee om daar nu mee te beginnen. De links kunnen naar onderwerp worden ingericht binnen de website. Het is naast het plaatsen van een gewone link mogelijk om een affiliate link toe te voegen.

Een aanmeldformulier op uw website kan worden gebruikt door nieuwe pagina beheerders om een account aan te maken. Met dit account kunnen mensen een eigen startpagina in elkaar zetten. Dit registreren is ook uit te zetten. U houdt de startpagina website dan besloten. De pagina Eigen startpagina bevat meer informatie over een startpagina script.

Aan iedere startpagina kunnen meerdere rubrieken worden toegevoegd. De linkjes worden binnen deze rubrieken toegevoegd. U kunt ook blokjes met eigen HTML code toevoegen aan de dochterpagina’s van uw website. Op deze wijze heeft u een grote mate van vrijheid rondom het toevoegen van website content.

Alle dochterpagina’s krijgen een eigen subdomein toegewezen. U kunt zo voor elk thema een dochterpagina aanmaken. Dit heeft een positieve invloed op de ranking van de websites die worden vermeld. Het onderwerp van de sites waar naartoe u linkt, gaan immers over hetzelfde thema.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. Zo is het verkopen van links enorm eenvoudig te doen met het script. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. U verdient bij affiliate marketing een percentage van een verkoop die via uw site plaatsvindt. Voorbeelden van affiliate netwerken zijn TradeDoubler en Daisycon. U kunt op deze manier de aanschafkosten weer terugverdienen.