Gemakkelijk een advertentie website maken

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Tevens in het geval dat u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. U kunt van een advertentie script gebruik maken voor het opbouwen van uw eigen marktplaats. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website is voor adverteerders gemakkelijk te doen. Het versturen van een reactie op een advertentie is uiterst gemakkelijk en doet men middels een daarvoor bedoeld formulier. Middels een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een advertentie website inkomsten te genereren. Meer over een marktplaats PHP script is te vinden via Bouw uw eigen marktplaats. Het is niet nodig om technische kennis te hebben om dat op te zetten. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u niets meer zelf te programmeren. Het marktplaat script geeft u de beschikking over een beheerpaneel. Met het beheerpaneel past u uw website binnen een handomdraai aan.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Maar het is ook mogelijk om met iemand een reeds bedrag voor een vaste periode af te spreken. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. In de beheerpaneel kunt u deze gegevens eenvoudig weer aanpassen op een later tijdstip. De zoekwoorden en de beschrijving zijn bovendien per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.