Extra inkomen met een affiliate shop

Wilt u op een eenvoudige wijze beginnen met affiliate marketing, lees dan snel verder. Wat u bij het maken van een affiliate site kunt gebruiken is een zogeheten PHP script. Met dit script kunt u automatisch producten toevoegen binnen uw affiliate winkel.

Een aantal mensen kiest ervoor om een startpagina website in te zetten voor het promoten van affiliate producten. Men heeft dan informatieve links afgewisseld met commerciële links. Ook maakt men vaak dankbaar gebruik van de mogelijkheid banners te plaatsen. Over inkomsten generen met een affiliate script kunt u op affiliate webshop meer informatie vinden.

Niet alleen is het belangrijk de beschikking te hebben over een CMS pakket, ook is het belangrijk om webhosting te regelen voor uw website. Het is belangrijk dat de bestanden van het PHP script op het webhosting pakket worden geplaatst. Een eigen domein aanvragen is ook belangrijk voor het runnen van een eigen website.

U kunt met uw eigen affiliate site feeds inlezen van verschillende aanbieders. U kunt de rubrieken van de feeds koppelen aan de juiste rubrieken binnen uw webshop. Ook zullen reeds toegevoegde producten up-to-date worden gehouden door de informatie bij te werken. Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. Verstand van de techniek is niet nodig. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.

Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log.