Extra geld met een affiliate internetwinkel

In dit artikel leest u hoe u een eigen affiliate site kunt oprichten op een eenvoudige wijze. Het beginnen van een affiliate site wordt zeer eenvoudig wanneer u daarvoor een PHP script gebruikt. Met dit script kunt u automatisch producten toevoegen binnen uw affiliate winkel.

U kunt met behulp van het meegeleverde paneel uw site volledig naar wens inrichten. Bekijk de website affiliate marketing webshop als u graag meer informatie wilt over dit onderwerp. Heeft u nog geen webhosting, dan kunt u dat tevens aanschaffen samen met het script.

Het afsluiten van webhosting is belangrijk, naast het aanschaffen van een CMS pakket. Het is belangrijk dat de bestanden van het PHP script op het webhosting pakket worden geplaatst. Het is een goed idee om ook een domein te registreren voor uw site.

De kleurstelling van de verschillende componenten binnen uw webwinkel kunt u via het beheerpaneel gemakkelijk aanpassen. U kunt zelf bepalen binnen welke rubrieken de producten van uw webshop moeten worden ingedeeld. En u kunt extra pagina’s en een blog gedeelte aan uw affiliate webwinkel toevoegen. Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. Verstand van de techniek is niet nodig. Bij de systeemtaken staat per feed hoeveel producten er binnen uw affiliate winkel zijn toegevoegd.

Over het starten van uw affiliate shop kunt u via de link in dit artikel meer informatie vinden. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.