Extra geld met affiliate marketing

Door affiliate marketing toe te passen kunt u online geld verdienen zonder eigen product. Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen met het promoten van bestaande diensten en goederen. U zult voor iedere keer dat via uw verwijzing iets wordt verkocht een vergoeding ontvangen. Op affiliate webshop beginnen vindt u meer informatie. Wanneer u zich aansluit bij een affiliate netwerk, krijgt u toegang tot de producten van een groot aantal aanbieders.

Producten kunnen automatisch worden toegevoegd aan uw affiliate site. U kunt meerdere producten toevoegen binnen uw webwinkel met behulp van product feeds. Het aanbod op uw site blijft actueel omdat de feeds regelmatig opnieuw worden ingelezen. Handmatig toevoegen van artikelen aan uw webwinkel is dus niet nodig.

Om geld op basis van affiliate marketing te verdienen, kunt u zich inschrijven bij een affiliate netwerk. Aanmelden voor affiliate marketing kan bijvoorbeeld bij het netwerk Tradedoubler. U krijgt bij een affiliate netwerk toegang tot de campagnes van een groot aantal adverteerders. U kunt met behulp van products feeds een groot aantal producten tegelijkertijd toevoegen aan de webwinkel. Door de product feeds frequent in te laden blijft het productaanbod up-to-date.