Eigen startpagina online zetten

Een startpaginascript is een bepaald type CMS. Het startpaginascript is uitsluitend bedoeld voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Zo wordt het eenvoudig om diverse dochterpagina’s aan te maken. In principe zit er geen maximum aan het aantal startpagina’s dat u kunt aanmaken. Bezoekers kunnen de dochterpagina’s via een eigen subdomein bereiken. U hoeft de subdomeinen niet steeds in uw DNS toe te voegen. Een expert kan u ondersteunen bij het instellen hiervan op uw webruimte.

Weet u geen goed startpaginascript? Kijk dan eens op de pagina Startpagina aanmaken. U betaalt slechts een paar tientjes voor een goed startpagina script.. Bezoekers kunnen een eigen startpagina beginnen door zich aan te melden op de registratiepagina. Na het inloggen kan men de eigen startpagina aanmaken en vervolgens de inhoud samenstellen. De gebruikers kunnen onbeperkt dochterpagina’s aanmaken.

Er is nog een interessante eigenschap van het script. Daarover is ook via de genoemde link te lezen. Het startpaginascript is zo gebouwd dat u inkomsten kunt genereren door links op uw website te verkopen. De plaatsing van de betreffende links hoeft u niet zelf te doen. Het is vanzelfsprekend dat u een interessante website in elkaar moet zetten om bezoekers aan te trekken. Het script controleert zelf de betaling en plaatst de link als er een link wordt gekocht.

Verschillende facetten spelen een rol bij het maken van een startpagina website die als kwalitatief wordt gezien. Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker en niet zozeer op de zoekmachines. Maar ook de laadtijd van de website mag niet te hoog zijn. En gebruik HTTPS wanneer dit mogelijk is. Is de startpagina website voor de bezoeker goed en interessant? De zoekmachine zal uw website dan ook beter waarderen en belonen met hogere posities in de zoekresultaten.

Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina. Startpagina’s zijn dan ook een Nederlandse uitvinding. Als er sprake is van een linkcatalogus in een andere taal, dan zal deze meer in de vorm van een web directory zijn. Voor het bouwen van een startpagina wordt PHP gebruikt. Er wordt van een database gebruikgemaakt voor het opslaan van de startpagina’s. Het installeren van het script is vrij eenvoudig. Soms installeert de aanbieder het script kosteloos voor u.