Eenvoudige webwinkel

Zou u graag de beschikking krijgen over een eigen internetshop inclusief voorraadbeheer? Er zijn scripts beschikbaar waarmee u zelf een internetwinkel kunt beginnen. Een dergelijk webwinkel script is uitgerust met een beheeromgeving. Met de beheerschermen krijgt u de voltallige controle over uw eigen internetshop. U zult van iedere bestelling per e-mail op de hoogte houden worden.

Mogelijkerwijs zou u graag met een internetwinkel script aan de slag gaan. U zou dan de pagina PHP webshop eens kunnen doornemen. U kunt zo meer leren over het beginnen van een eigen webwinkel. Voor een bestelling kan meteen worden betaald via uw internet shop. Na een succesvolle betaling ontvangt u een e-mail met informatie rondom de bestelling.

Er zijn gemakkelijk meerdere varianten van een product in het systeem te zetten. U kunt producten zo bijvoorbeeld in verschillende maten en kleuren aanbieden. Per variant kunt u in de voorraad module opgeven hoeveel stuks er in de voorraad zijn.

De beheerschermen geven de optie om de totale controle over de webwinkel te hebben. Het beheerdersaccount kunt u toevoegen tijdens de installatie van het script. U kunt met het beheerdersaccount op elk moment inloggen op het beheerpaneel. Zo kunt u op elk tijdstip dat u maar uitkomt inloggen op de webwinkel en producten toevoegen.