Eenvoudige webshop

Bent u van plan een eigen webwinkel te beginnen? Wanneer u een PHP script gebruikt, is het niet heel lastig om uw eigen webshop te runnen. Wilt u met een bestaand script aan de slag gaan? De pagina php webshop bevat daar informatie over. U kunt de links gebruiken om te navigeren naar de site van de aanbieder van het webshop script. Er worden een aantal bekende betaalproviders ondersteund in het PHP script. Meestal zal de betaalprovider een aantal betaalwijzen ondersteunen, waaronder betalen met iDEAL.

Er is absoluut geen kennis van de techniek vereist om uw eigen webwinkel op te zetten. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken, ook zonder technische kennis. U navigeert met uw browser naar de beheeromgeving. Het inlogformulier verschijnt wanneer u niet bent ingelogd. U kunt na het inloggen gemakkelijk wijzigingen aan uw webshop doorvoeren. Uw wachtwoord herstellen is via het inlogformulier ook mogelijk.

Het aanpassen van het kleurschema van uw website is niet lastig. U zult ook voor actie deze kennis geen kennis van de techniek nodig hebben. Het is heel gemakkelijk om voor de diverse elementen van uw website de kleuren te kiezen. Zo kunt u op een eenvoudige wijze werken aan uw eigen professioneel ogende website.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. Daarbij is het PHP script aan te passen. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen.