Eenvoudig een uitgebreide startpagina website runnen

U kunt aan elke startpagina diverse rubrieken toevoegen. De rubrieken op een subdomein kunnen ieder gewijd worden aan een deelthema. U kunt diverse backlinks plaatsen binnen iedere rubriek.

Startpagina websites kunnen worden ingezet om een hogere notering in de zoekresultaten te krijgen van Google. De website hoe maak je een startpagina geeft u meer informatie over een script waarmee u een dergelijke website kunt realiseren. Daarin is ook een backlink opgenomen naar een pagina met meer informatie over het script.

Bezoekers kunnen links aanmelden en daarvoor betalen. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina. Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Heeft de klant betaald via Mollie of TargetPay, dan ontvangt hij per e-mail de factuur voor de linkaanmelding.

Verder kan affiliate marketing worden toegepast, wanneer u tevens affiliate links aan uw startpagina’s toevoegt. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

Er zal een formulier op uw website worden geplaatst waarmee beheerders een eigen startpagina kunnen samenstellen. Daarbij kunnen de beheerders voor iedere rubriek de relevante informatie voor Google invoeren. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. U kunt voor elke categorie aparte kleuren instellen. De aandacht van de bezoeker kan zo naar een specifieke categorie toegetrokken worden.