Eenvoudig een nieuwe portaalsite bouwen

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, dan is de ontwikkelaar van het script gemakkelijk bereikbaar via de website.Verder kunt u eenvoudig de aanbieder van het script bereiken voor het stellen van vragen. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. Kijk snel op de in dit artikel genoemde website voor meer informatie. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. U kunt er meer over lezen op Goede startpagina. Het script is ontwikkeld met PHP. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Voor een startpagina website hoeft u niet direct het duurste hostingpakket af te sluiten. Zo kunt u voor enkele tientjes per jaar al een eigen startpagina website hebben. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. U kunt tevens backlinks via uw startpagina website verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.