Eenvoudig een moderne portaalwebsite ontwikkelen

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. Zo een website is een grote verzameling van backlinks. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. Over ieder thema kan een dochterpagina worden samengesteld. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. Deze zoektermen kunnen ook worden verwerkt in het subdomein van een dochterpagina.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Goede startpagina. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Met zo een script hoeft u niet meer zelf te programmeren. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. Zo is het niet noodzakelijk om voor ieder subdomein nog een aparte map op de server aan te maken.

Wanneer een bezoeker iets invult in een formulier wat niet kan kloppen, dan zal de bezoeker een melding te zien krijgen hierover. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.