Eenvoudig een eigen portaal site ontwikkelen

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Online kunt u er wel iets over vinden. Zo is Startpaginascript een erg informatief artikel. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Het grote voordeel van zo een script kopen is dat u zelf niet hoeft te programmeren. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Affiliate marketing is niet de enige inkomstenbron. U heeft daarnaast de mogelijkheid om links te verkopen op uw startpagina website. De prijs die u daarvoor rekent kunt u via de beheeromgeving instellen. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Het is verstandig om per thema een dochterpagina samen te stellen. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Verstand van de techniek is nauwelijks nodig als u aanpassingen via de beheerschermen doorvoert. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.