Een uitgebreide startpagina website bouwen

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Op startpaginascript staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.