Een uitgebreide portaalwebsite runnen

Ontplooit u linkbuilding activiteiten, dan is een startpagina website erg nuttig. Backlinks kunt u op een startpagina website eenvoudig categoriseren. Via het beheerpaneel kunnen per afzonderlijke startpagina de relevante zoektermen worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat het technische aspect van SEO door de website uit handen wordt genomen.

U kunt op een groot aantal Nederlandse startpagina websites terecht voor het plaatsen van backlinks. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Houd u zich niet aan de voorwaarden, dan kan men uw dochterpagina verwijderen. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Nederlandse startpagina meer kunt lezen. U kunt gebruik van een PHP script maken voor het bouwen van een eigen startpagina website. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het is met uw startpagina website mogelijk om betaalde links te verkopen. Veel bezoekers zullen een link willen kopen om niet zelf een dochterpagina te hoeven maken. Voor linkbuilding zal er vanuit bedrijven vaak een budget beschikbaar zijn. De waarde voor linkbuilding is dus niet het enige voordeel van een eigen startpagina website.