Een uitgebreide portaal website ontwikkelen

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. Links kunnen op de website binnen rubrieken worden ingedeeld. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Zo weet de zoekmachine welke zoektermen bij de dochterpagina en het onderwerp horen.

Het toevoegen van links is soms gratis op een startpagina website. Het aanmaken van een eigen startpagina is op veel van deze websites gratis te doen. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Startpagina script meer kunt lezen. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Het is prima te doen om online aan uw startpagina website te verdienen. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Voor linkbuilding zal er vanuit bedrijven vaak een budget beschikbaar zijn. De waarde voor linkbuilding is dus niet het enige voordeel van een eigen startpagina website.