Een nieuwe startpagina website vormgeven

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Een nieuwe portaalwebsite ontwikkelen. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Voor een startpagina website hoeft u niet direct het duurste hostingpakket af te sluiten. U moet qua kosten denken aan enkele tientallen euro’s jaarlijks. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. U kunt uw startpagina website bijvoorbeeld inzetten voor affiliate marketing. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Zou u dit zelf moeten bouwen in PHP? Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.