Een nieuwe startpagina website realiseren

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. De juiste hulpmiddelen gebruiken is daarbij van belang. Voor het bouwen van een linkportaal is het handig een speciaal daarvoor bedoeld PHP script te gebruiken. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Soms zal een startpagina website rond affiliate marketing zijn opgebouwd. Het in elkaar zetten is vrij gemakkelijk als u een startpagina script heeft. Affiliate links zijn op dezelfde manier toe te voegen als reguliere links.

Zou u graag meer over lezen? Dan kunt u de pagina Startpagina script eens doornemen. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. U kunt dit script online aanschaffen. Het script is direct te downloaden nadat u betaald heeft. Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Maar dat zal tijd kosten. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.