Een nieuwe startpagina online zetten

Een bijzonder CMS script is het startpaginascript. Bij dit CMS pakket ligt de focus op het maken van een startpagina website. Neem Uw eigen startpagina online zetten indien u graag meer over het startpagina CMS script zou weten. Diverse dochterpagina’s vormen samen de startpagina website. Vaak is een dochterpagina aan een bepaald thema gekoppeld. Meestal is het een bepaald thema waar een startpagina over gaat.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden daarbij een startpagina aanmaken op uw website. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker middels een formulier zich aanmelden. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen in het geval dat men dat wil. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Een link kan zowel op de homepage als op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. U kunt als beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het is wellicht om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Bovendien kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Naast een lijst van links kunt u zo verder andere informatie weergeven. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Met behulp van dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.