Een nieuwe portaalwebsite realiseren

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. De betaling vindt daarbij online plaats.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op de pagina startpagina aanmaken is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.