Een nieuwe portaalsite bouwen

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. Lees verder als u daar graag meer over weet.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Startpagina script. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. Met zo een script hoeft u niet meer zelf te programmeren. Meestal zit er een apart installatiescript bij, zodat het niet lastig is om het aan de praat te krijgen.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.