Een nieuwe portaal website bouwen

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? De links op Maak professioneel een moderne portaalwebsite leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.