Een Nederlandse startpagina bouwen

Heeft men het over een eigen website beginnen, dan gaat dit vaak over een gewone website. Maar het kan ook om een ander type website gaan. Denk aan een startpagina website. Met een startpagina script is dat prima te realiseren. Een startpagina website is een linkcatalogus met verschillende dochterpagina’s. Neem Aanmelden startpagina door als u meer informatie erover wilt. Per thema is er vaak een startpagina. Via de rubrieken is de startpagina weer in deelonderwerpen op te splitsen.

Het is heel eenvoudig om een aanpassing aan uw website te verrichten met het startpaginascript. Een bezoeker meldt zich eenvoudig aan voor het maken van een eigen startpagina. Hiervoor wordt op uw startpagina website een aanmeldformulier getoond. Heeft de bezoeker zich aangemeld, dan kan hij met zijn nieuwe accountgegevens inloggen en een startpagina aanmaken.

De bezoeker mag bij het aanmaken van een nieuwe startpagina een subdomein kiezen. Is een subdomein bezet, dan zal de startpagina website een melding weergeven. U mag dan opnieuw een subdomein bedenken, tot u een subdomein invoert die nog vrij is. Zodra de dochterpagina is aangemaakt, kunt u links toevoegen. Het is toegestaan om meer dan 1 dochterpagina aan te maken. U kunt zelf instellen in welke kleuren de website wordt weergegeven. Een kleurschema kunt u maken op een aantal websites.

U hoeft zich niet aan de regels van andere startpagina websites te houden, wanneer u zelf een startpagina website heeft en daar uw startpagina’s op aanmaakt. Uw dochterpagina’s blijven online vindbaar. Uw eigen startpagina website zorgt er ook voor dat een dochterpagina niet zomaar door iemand anders kan worden verwijderd. Het script is in de programmeertaal PHP geschreven. PHP wordt bij de meeste hosting pakketten standaard al ondersteund. Wilt u geld verdienen met het startpaginascript, dan is die mogelijkheid er.