Een mooie startpagina maken

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. Meer over het startpagina script kunt u via Startpagina script vinden. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Een startpagina script stelt u in staat om uw eigen startpagina website te bouwen. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. De dochterpagina en de categorie waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder via het formulier zelf kiezen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.