Een moderne startpagina website maken

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. Zelf een startpagina website is dan tevens mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Startpagina script doornemen. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is uitstekend te doen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u zeer simpel in het beheerpaneel instellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. U kunt bannerruimte verhuren, maar tevens een Adsense blok is snel toegevoegd. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met weinig technische kennis ermee kan omgaan.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s zeer handig. Een afzonderlijke startpagina zal vaak rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Het gewenste subdomein kan tijdens het plaatsen van de startpagina worden opgegeven. Op deze wijze zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst toevoegen over het betreffende thema.

Op deze pagina kon u het vast eerder lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Daarbij zal het aanmaken van een poll geen probleem zijn. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat via het beheeromgeving zeer simpel gedaan.