Een moderne startpagina site runnen

Wilt u online geld verdienen zonder eigen product, dan is dat prima mogelijk. U ontvangt dan commissie voor de verkoop van de producten van anderen. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Neem hoe maak je een startpagina door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. De prijs die u daarvoor rekent kunt u via de beheeromgeving instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Gebruikt u een reeds bestaand PHP script voor het beheer van uw startpagina website? Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. De inloggegevens voor deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie van het script instellen.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.