Een moderne startpagina site maken

Voor het opzetten van een linkportaal is niet veel kennis vereist. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Een idee is het opzetten van een startpagina website met behulp van een PHP script. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Soms zal een startpagina website rond affiliate marketing zijn opgebouwd. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. Een affiliate link plaatsen verschilt niet heel veel van het plaatsen van een normale link.

Wilt u meer over een dergelijk script weten? U zou dan Eigen startpagina eens kunnen bekijken. U kunt daar een link naar een goed startpagina script vinden. Dit script is te downloaden vanaf de site van de aanbieder. Het script is direct te downloaden nadat u betaald heeft. Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Daar gaat wel enige tijd overheen. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.