Een moderne portaalsite realiseren

Wilt u een startpagina website bouwen? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. U kunt een startpagina website heel gemakkelijk opzetten met een script dat er recent is ontwikkeld. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Makkelijk een eigen portaal site oprichten. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.