Een moderne advertentie website runnen

U krijgt met een advertentie script een hoop functionaliteiten meegeleverd. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. U kunt zelf bepalen uit welke opties de adverteerder kan kiezen voor de topadvertentie.

Een script waarbij dit goed kan kunt u via Een moderne advertentie site runnen vinden. Het script is ontwikkeld met PHP. Er dient verder een database aangemaakt te worden op uw webhosting. Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u waarschijnlijk goed werken met het advertentie script. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Het script maakt na het invullen van het registratieformulier een account aan voor de nieuwe adverteerder. Men kan een advertentie aanmaken via het eigen gebruikersaccount. Bestaande advertenties kunnen worden gewijzigd of verwijderd. U kunt allerlei aanvullende opties aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. Voor deze opties kunt u geld vragen.

Men kan op een advertentie reageren via een speciaal daarvoor bedoeld reactieformulier. Bij alle advertenties wordt een knop weergegeven waarmee dit formulier op de voorgrond komt. Spam wordt daarbij zoveel mogelijk gefilterd en geblokkeerd. Verder kunnen de bezoekers een klacht over een adverteerder indienen, als dat nodig is.

U past hier ook aan hoeveel advertenties er getoond dienen te worden per pagina van het advertentie overzicht. U kunt tevens de kleuren van uw advertentie website hier naar wens veranderen.