Een mobielvriendelijke advertentiesite runnen

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Als u er voldoende verstand van heeft kunt u prima zelf iets programmeren. Maar u kunt ook een script dat reeds op de markt is aanschaffen hiervoor.

Het beheren van een advertentie website is vrij eenvoudig. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.Met het aanschaffen van een script dat reeds op de markt is, bespaart u flink wat tijd. Immers u hoeft geen tijd meer te besteden aan het schrijven van een PHP script. Een script dat reeds is gemaakt, brengt minder kosten met zich mee dan het inhuren van een PHP programmeur. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

De pagina bevat meer informatie over advertentie script. Een bestaand script kopen heeft een aantal pluspunten. Er is in eerste instantie vaak al nagedacht over de issues die u bij het bouwen van een advertentie script gaat tegenkomen. U bespaart tevens tijd door niet zelf het script te bouwen.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.