Een eigen startpagina website realiseren

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook uitstekend worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Nederlandse startpagina. Het installeren is niet lastig.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Ook mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg eenvoudig middels het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners aan uw website. Het plaatsen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.