Een eigen startpagina online zetten

Wilt u een eigen website maken, dan zal het vaak om een reguliere website gaan. Maar u kunt ook een ander soort website maken. Bijvoorbeeld een startpagina website. Met een startpagina script is dat prima te realiseren. Wanneer u niet weet wat dit is, dan moet u denken aan een soort webgids. Meer informatie kunt u op de pagina Nieuwe startpagina vinden. Vaak gaat een dochterpagina over een specifieke onderwerp. Voor het aanmaken van deelonderwerpen kunt u de categorieën binnen een startpagina gebruiken.

Het is heel eenvoudig om een aanpassing aan uw website te verrichten met het startpaginascript. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als beheer van een eigen startpagina. Het aanmelden verloopt via een formulier aan de voorkant van uw website. Er wordt een account aangemaakt waarmee kan worden ingelogd. Als de bezoeker is ingelogd kan hij een eigen startpagina maken.

De bezoeker mag bij het aanmaken van een nieuwe startpagina een subdomein kiezen. Is een subdomein bezet, dan zal de startpagina website een melding weergeven. U kunt pas verder wanneer het subdomein dat u invoert nog vrij is. U kunt direct na het aanmaken van startpagina links plaatsen. Er kunnen meerdere dochterpagina’s door een beheerder worden aangemaakt. De kleuren van uw website mag u zelf bepalen. Op diverse websites kunt u kleurschema’s samenstellen.

U bent met uw eigen startpagina website niet gebonden aan regels die op bestaande startpagina websites gelden. Omdat u ook de baas van de website bent, kan het niet zo zijn dat uw startpagina’s opeens verdwijnen. Uw eigen startpagina website zorgt er ook voor dat een dochterpagina niet zomaar door iemand anders kan worden verwijderd. Het script is ontwikkeld in de scripttaal PHP. PHP wordt bij de meeste hosting pakketten standaard al ondersteund. Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is die mogelijkheid er.