Een eigen portaalsite bouwen

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Wel dient men niet meer werkende links regelmatig weg te halen of te vervangen. Maar wat dikwijls vergeten wordt, is om de zoveel tijd een update van de code uitvoeren.

Het is mogelijk om via internet zo een script te kopen. Neem bijvoorbeeld eens de pagina door. Daarnaast zult u een eigen domein en webruimte nodig hebben. Voor de webruimte en het domein betaalt u jaarlijks. Het 1e bezoek aan de nieuwe website activeert het installatiescript.

Waar u verder voordeel uit kunt halen is het starten van een eigen startpagina website. In eerste instantie heeft u webhosting en een eigen domein nodig. Op het moment dat u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. Zo een startpagina script bevat de functies die u voor een eigen startpagina website nodig heeft. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

Verder is het genereren van inkomsten met het startpaginascript simpel te doen. Met het startpaginascript heeft u de optie om links op uw website te verkopen. U mag zelf bepalen hoeveel u voor de links vraagt.

U hoeft geen kennis over de techniek te hebben. Het wordt zo gemakkelijk om uw eigen startpagina website te beginnen. Een eigen startpagina website heeft u zo binnen korte tijd online. De webdeveloper heeft ervoor gezorgd dat installeren zeer simpel is. De webprogrammeur heeft op de website de installatieprocedure staan. Het pakket is zodoende behoorlijk snel aan de praat te krijgen.