Een eigen portaalsite beginnen

Wilt u zelf een startpagina website beheren? Dat is niet zo zeer moeilijk. Dit artikel helpt u op weg. U heeft allereerst een webhosting pakket nodig. Het aanvragen van een eigen domeinnaam is daarbij nodig. En het is handig om een startpagina script te kopen. U hoeft niet te wachten tot een webontwikkelaar klaar is met een nieuw script. U installeert het startpaginascript op het webhosting pakket.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Dit is wel vereist aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.

Het is helemaal niet nodig om zelf iets te programmeren. Middels Startpagina script kunt u lezen over een kant en klaar startpagina script. Indien u een reeds bestaand script script koopt, bent u direct in het bezit van de nodige functies. Het grote voordeel van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Het toevoegen van een nieuwsblokje is gemakkelijk te doen. Daarnaast kunt u stukken tekst op uw startpagina’s aanmaken als u dat wilt. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.