Een eigen marktplaats maken

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op Betaalbaar een advertentie website starten verwezen. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Aan de verschillende adverteerders die zich via uw website registreren, kunt u geld verdienen. Door het simpele aanmeldformulier op uw advertentie website is het aanmelden vrij eenvoudig. Wanneer de adverteerder het formulier goed heeft ingevuld, krijgt hij de beschikking over een adverteerdersaccount. Dit account geeft de mogelijkheid tot het beheren van eigen advertenties. Wanneer er een advertentie is geplaatst, kunnen bezoekers reageren via een bij de advertentie getoond formulier. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Verstand van de technische invulling is niet vereist. U hoeft alleen de gegevens in te vullen. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.