Een eigen affiliate shop starten

Zou u graag een lucratieve website oprichten? Online inkomen genereren is mogelijk met behulp van affiliate marketing. U kunt dan producten van verschillende adverteerders promoten en wanneer er een verkoop plaatsvindt, ontvangt u een affiliate commissie. De vergoedingen kunnen aan u worden uitbetaald wanneer het saldo bij het affiliate netwerk een bepaalde drempel bereikt.

Bij affiliate marketing krijgt u de mogelijkheid om geautomatiseerd producten aan uw webwinkel toe te voegen. U kunt dat doen door zogeheten productfeeds in te laden. Online kunt u scripts vinden die het gebruik van productfeeds ondersteunen. Wilt u meer informatie, dan raad ik u aan om de website affiliate marketing webshop te bezoeken.

meegenomen. Uw affiliate shop kan door zulke pagina’s beter vindbaar worden binnen de zoekmachines. Het is verstandig om een PHP script te gebruiken dat affiliate feeds automatisch kan inlezen. U kunt instellen hoe doorgaans het productaanbod middels de productfeeds dient te worden bijgewerkt.