Een advertentie website makkelijk starten

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. U kunt via de link Begin uw eigen advertentie website eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Via een formulier die zichtbaar is bij iedere advertentie, kan men eenvoudig een bericht sturen naar een adverteerder. U haalt het formulier tevoorschijn door op de knop “Reageren” te drukken. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Verdachte advertenties kunnen door bezoekers ook worden gemeld bij u. Ook wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. U kunt verder nog banners bovenaan en onderaan de site plaatsen. U kunt bijvoorbeeld op deze wijze affiliate banners aan uw advertentie website toevoegen.