Een advertentie site bouwen

Bouwt u een eigen advertentie website en gebruikt u hiervoor een PHP script? Het is dan niet nodig om uw eigen script te bouwen. De ontwikkelaar van het script heeft dit werk reeds voor u verricht. Er kunnen aanvullende mogelijkheid bij de plaatsing van een advertentie aangeboden worden. U kunt een bedrag rekenen voor deze verschillende mogelijkheden.

U kunt de adverteerder bijvoorbeeld een website laten tonen bij zijn of haar website. Het script ondersteund diverse payment gateways voor het verwerken van de betaling voor dergelijke mogelijkheden. Langs deze weg kunt u extra inkomen verdienen met uw website. Er is geen noodzakelijkheid om een script te laten programmeren. Meer informatie over een script waarmee dat te doen is, kunt u in het artikel Wil je een advertentie website bouwen? vinden. U kunt dit script inzetten om de indeling van uw website heel makkelijk te veranderen.

Met het juiste PHP script kunt u makkelijk een eigen advertentie website runnen. Zou u een dergelijk script graag in gebruik nemen, neem dan ook eens het artikel Een professionele advertentie site runnen door. Via die pagina is het script tevens aan te passen, met behulp van een speciale link. Wanneer de behoefte aan ondersteuning bij de installatie van het script ontstaat, kan de aanbieder deze ondersteuning bieden. Naast dat adverteerders eenvoudig advertenties kunnen plaatsen, kunt u zelf ook gemakkelijk een affiliate feed inladen. De feed wordt automatisch iedere nacht opnieuw ingeladen. Bij de verkoop van een dergelijk product verdient u een percentage van het aankoopbedrag.